Forsiden JanuarFebruarMarsAprilMaiJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDesember Leserinnlegg


Lesernes mening

Leserinnlegg til Røysaposten
Navn: e-post:
Melding:


amine   mbarki_amine@yahoo.fr 27.05.05 kl: 11:27

bonjour,

les photos sont très jolies, je suis tomber par hasard ici car c'est dans la page mon ami egil dankel, je ne connais pas les relations qui vous lient à lui.

cordialement,
amine

x   x@x 08.11.04 kl: 21:04

test

Karen og dag-erik   d-eruud@online.no 02.01.01 kl: 23:11

God Jul(!) og godt Nyttår!(vi leser ikke e-post hver uke!)Vi lurte på om "Røysaposten" var rotet bort av postverket inntil vi tilfeldigvis fant den på nettet.

Takk for fine presanger til barna.Trøstepresngen til de voksne spiste Eli opp under julekonsert hos de katolske nonnene i "Karmel-klosteret" i Tromsø.

Karen er enig med Are at juleposten bør leses i original på sofaen. Vi kan skrive den ut, men Karen går i 60 % stilling og har ikke råd til ark!

Ellers får "Røysaposten" høy score for både innhold og utførelse.Hilsen oss i Tromsø.

bodal & co   grebodal@hotmail.com 31.12.00 kl: 17:18

en koselig lese stund er over.Røysa-posten var like morsom som alltid.
ønsker dere alle et godt nytt år, nå skal familien bodal opp på hvalåsen og tenne varden før kalkun middagen inntas sammen med gode venner.

Berit   begje@online.no 31.12.00 kl: 10:29

Jeg vil bare ønske alle Røysa-postens lesere et godt og innbringende nytt år under mottoet; Dine venner er mine venner. Takk for alle små og lengre stunder sammen med Røysa folket! Berit m. fl.

hilsen fra mor i haugesund   bjarne 27.12.00 kl: 20:10

hilsen fra mor i haugesund

i bursdag hos bjarne d,y, et lite avbrekk og titter innom røysaposten koselig
hilsen farmor

journalistklubben   desken@dankel.no 24.12.00 kl: 09:24

Kjære Ranveig
Redaktøren er oppblåst nok både fysisk og mentalt. Serveres han mer panegyrisk smiger nå, kommer han til å bli uutholdelig.

ranveig og odd   odd@borgestrand.no 23.12.00 kl: 23:35

Takk for en hyggelig kveld i prestegården i Skiptvet, Chris. Du er jo bare helt fantastisk. Så synd at ikke alle i hele verden har oppdaget dine kreative evner. Du er bare helt skjønn, som den kvinnelige presten sikkert allerede har sagt til deg i kveld. Og vi i lille Svinndal (naboene til presten..) syns du fortjener all den ros du kan få. Forøvrig finner vi det på sin plass å hilse til Elisabeth (Vi så henne sammen med KONGEN!!.. Hvorfor satt ikke du ved siden av henne. Hadde Kongen innvendinger??) En riktig god jul til dere alle kreative over elva. Og et passelig godt nytt år.!


fra torunn   23.12.00 kl: 23:23

Takk for flott julehilsen, årets mest imponerende i følge Kjell. Kanskje vi møtes på Hovda igjen snart, eller i alle fall i Haugesund under Valendagene?
Det var kjekt å få lese om og se bilder fra familien. En riktig god jul til dere alle!
Hilsen fra Torunn og Kjell

Berit   begje@online.no 23.12.00 kl: 22:41

Hei på andre siden av elva. Dette var artig julebrev-variant. jeg er mest stolt av at jeg klarte å klikke meg fram hele veien og finne så mange pene bilder av dere og oss alle. Takk for utrolig kreativ gave som vi pakket opp på lille julaften under besøk av herr Chris. Ved-kubben fra x-files skal nok brenne godt med te-lys attåt. Alt godt ønskes for juledagene til Chris og damene. Hilsen Berit.

oddvar   oddvar.dankel@clientcomputing.no 23.12.00 kl: 16:46

Hei! Dette var en alle tiders årskavalkade. Fint med en orientering fra dere om året som gikk. Hilsen dankler der vest dere hører lite fra, men som leser Røysaposten! Ha en god og fredelig julefeiring.

chris   chris@dankel.no 23.12.00 kl: 15:01

TIPS TIL ARE
Det er fortsatt mulig å ligge på sofaen og lese høyt. Det er bare å printe ut hele (eller deler) av RøysaPosten :-)

Are G   gimmings@online.no 23.12.00 kl: 12:44

Hei og takk for kjempeimponerende Røisa post !
Hva dere får til !. Et tankekors må det dog være i det vi beveger oss mer og mer inn i den elektoniske verden. Undertegnede kan i år ikke kose seg - liggende på sofaen med høytlesing fra Røysa Posten - men selvfølgelig - det gir jo så mange andre muligheter.
Vi venter med spenning på neste utgave.......
En riktig glædelig jul til dere alle !
Are m. gjengen.

Beate   ekenes@dts.mg 23.12.00 kl: 05:01

TAKK for titten inn i familiens år 2000!
Det var kjekt å se dere igjen; det er leeeenge siden sist. Semder et julebilde eller to herfra 'søren' (pt. ca 25-30 grader på dagtid) - dersom vi finner igjen digi-kameraet...
God jul til dere alle!
Beate

Ragnhild   rag-san@online.no 21.12.00 kl: 22:59

Røysaposten er gjennomlest fra perm til perm. Dette var bra. Tar du oppdrag på verandatilbygg? Det var akkurat hva vi ikke rakk dette året. Ellers kommer det noe på papir fra oss i år, derfor kan jeg ikke fortelle så mye mer her, men bare slå fast at vi har det som vi pleier, og gleder oss til juleferie. Ser vi dere til sommeren? Vi drar på øyloffing til Hellas rundt St.Hans, og er tilbake etter to uker, hvis alt går etter planen. Velkommen skal dere være. Gledelig jul! Hilsen Ragnhild.

Liv   lriiser@online.no 21.12.00 kl: 22:24

Julemailen mottatt og lest på fin flunkernye, rålekre, lettskrevne og superkvikke iBook. Ingen over, ingen ved siden. Her på Doblougløkka har vi åpnet jula med julemat og øl og akevitt etter alle kunstens regler, og med Sofie til bords med oss for første gang. Skjønt julematebn må hun vente med til neste år. God jul i stua! Hilsen Liv

Cecilie Klem   21.12.00 kl: 21:13

Selv om Hafrsfjordgata 35a ligger litt etter i det teknologiske hardkjøret, og vi derfor hadde tatt godt imot en papirutgave, er dette fantastisk hyggelig lesning. Det som imponerte en snekkerdatter som meg mest, var selvsagt veranda-overbygget. Ellers savnet jeg bilde av Kristin - for henne er det vel omtrent en evighet siden jeg har sett. Jeg skal hilse fra Trygve og Sofie. Ha en flott julefeiring. Så sees vi!

Marit   marit.bjornestad@c2i.net 20.12.00 kl: 23:48

Ivrige RøysPost-lesere i Haugesund. Masse flotte bilder, og en artig årskavalkadevri du har laga til. Kommer hjem fra kostymemøte i Key Stone, har engasjert meg som mor der, gøy.

astrid ørebech   k-oerebe@online.no 20.12.00 kl: 20:59

Takk for kavalkaden! Kjemeartig å se og lese. Dere er kreative. Vi skal også bygge vinterhage!
Velkommen. Riktig god jul og godt nytt år til dere alle 4. Lykke til videre Elisabeth, det kan være spennende å ikke vite hva en skal bestandig.
Hilser fra Kai. kjærlig hilsen Astrid

Bjarne   bjarne@dankel.no 19.12.00 kl: 22:15

Bare en liten titt innom. Det har vært et begiventhetsrikt år? Vi er klar til å fylle ut sidene for 2001. Vi kommer i mai!
Hils alle!


Forsiden JanuarFebruarMarsAprilMaiJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDesember Leserinnlegg